Mislite li da znate sve o dinastiji Kennedy? Mnoge priče o njima ostale su neispričane, a neke od njih ispričat će nam čovjek koji nam dolazi u goste. Hrvoje Franušić diplomirao je politologiju na milanskom sveučilištu Sacro Cuore i preko 30 godina prati događanja u obitelji Kennedy – nekad i sad.
U svom izlaganju Hrvoje će nas provesti kroz ovu moćnu američku obitelj koja intrigira i danas pričama koje su obavijene sjajem, glamurom, ali i tajnama…
Ipak, iznad svih teorija urota, ogovaranja ili divljenja – s razlogom ili ne – Hrvoje vjeruje da je obitelj Kennedy ostavila nadu u bolji svijet koja još uvijek živi… Više o tome čut ćete i vidjeti kroz isječke iz dokumentarnih i igranih filmova na temu Kennedyjevih.

Hrvoje Franušić dat će zanimljivi uvid u tajne Kennedyjevih osvrtom kroz 6 poglavlja:
1. Kennedy – Početak
2. Jack
3. Bobby
4. Ted
5. Jackie
6. John John Junior i nove snage

Vina Zigante

Uz tako interesantne i glamurozne priče izvrsno se sljubljuju vrhunska vina. Ovaj put imamo čast kušati Vina Zigante. Iz malog mjesta Grožnjan (vinogorje zapadna Istra) doći će vinarka Valentina Zigante i ispričati 8 desetljeća obiteljske tradicije u vinu. Vino je njihov san koji žive već 4. generaciju, jednostavno, iskreno i s ljubavlju.


Naši vinari se izuzetno vesele ovoj zagrebačkoj prezentaciji, a vjerujemo i svi oni koji znaju što znači ime Zigante u svijetu vina: dugačka obiteljska tradicija i istinski užitak u vrhunskim istarskim vinima.
Uz zalogaje koji se pripremaju u Bornsteinu, kušamo ovim redom:

1. PJENUŠAC ROSÉ (KLASIČNA METODA)
2. ROSÉ AURORA BERBA 2018
3. MALVAZIJA ISTARSKA BERBA 2018
4. TERAN BERBA 2017
5. CABERNET SAUVIGNON BERBA 2015
6. MUŠKAT BIJELI BERBA 2018

Cijena po osobi: 150,00 kn
Rezervacije i informacije: mail jelena@winetimeexperience.com ili na 091 566 1843.
Organizacija: Vino & Kino
Bit će to emotivno putovanje kroz vina i sagu o jednoj obitelji koja ne prestaje fascinirati ni danas.
Vidimo se!