Naš Eat Out Zagreb tim broji tri člana, djevojku i dva mladića (ili su to barem nekad bili) i svi redom bavimo se radom u kulturi. Ono što nas povezuje, osim prijateljstva, su slična estetika i strast prema gastronomiji. Osim formalnog školovanja školujemo se i na WSET (Wine and Spirit Education Trust) što je preduvjet za dobivanje titule Master of Wine (toliko daleko vjerojatno nećemo ići), ali WSET školovanje je odličan temelj za relevantno pisanje o vinima. Također, prolazimo mnoge edukacije i na gastro polju. Uz naš uži tročlani tim imamo još četvero suradnika, koji su redom chefovi ili sommelieri u restoranima u Hrvatskoj (ali i izvan nje), s kojima se rado konzultiramo o nekim nedoumicama.

Projekt Eat Out Zagreb nastao je iz entuzijazma, kao želja za pomoći ljudima koji dolaze u Zagreb ili onima koji žive u njemu kako bi odabrali najbolju gastro destinaciju. Zato su naše objave na Instagramu uvijek pisane i na engleskom i hrvatskom jeziku. Pokretanjem web stranice zaokružujemo naš dosadašnji trud koji su prepoznali naši pratitelji (ovog trena njih preko 17 tisuća na Instagramu) i ubacujemo u višu brzinu dodajući vjerujemo zanimljive članke koji će biti odraz stvarnog stanja u lokalu ili proizvodu kojeg ocjenjujemo. Unaprijed nam je žao ukoliko se naš osvrt nekome ne svidi, ali također bismo voljeli da iz naše kritike iščitaju mogućnost poboljšavanja potencijalnih nedostataka.

Veselimo se i vašem sudjelovanju u vidu komentiranja na webu ili na Facebook ili Instagram stranici, bit će nam drago i odgovoriti na komentare – budite nam sukreatori.