Članove Eat Out Zagreb portala povezuje slična estetika i strast prema gastronomiji. Osim formalnog školovanja školujemo se i na WSET (Wine and Spirit Education Trust) što je preduvjet za dobivanje titule Master of Wine (toliko daleko vjerojatno nećemo ići), ali WSET školovanje je odličan temelj za relevantno pisanje o vinima. Također, prolazimo mnoge edukacije i na gastro polju. Uz naš uži tročlani tim imamo još četvero suradnika, koji su redom chefovi ili sommelieri u restoranima u Hrvatskoj i izvan nje, s kojima se rado konzultiramo o nedoumicama.

© Sva prava zadržana
Sav sadržaj, koji možete pronaći na portalu eatoutzagreb.com, vlasništvo je portala Eat Out Zagreb. Korištenje fotografija i teksta bez dopuštenja je strogo zabranjeno! Ukoliko želite koristiti neke od naših fotografija, upit možete poslati na našu e-mail adresu eatoutzagreb@gmail.com

Veselimo se i vašem sudjelovanju u vidu komentiranja na webu ili na Facebook ili Instagram stranici, bit će nam drago i odgovoriti na komentare – budite nam sukreatori.