Proljeće je u punom jeku i svi smo gladni druženja na terasama! Tople večeri stvaraju poseban ugođaj, a najfinije zalogaje i neizbježne koktele ove sezone priprema vam poznati zagrebački lanac restorana – Batak grill!

Iako ste u Batkovom grillu naviknuli uživati u vrijeme ručka, od sada u ponudi možete pronaći inovi večernji meni koji je idealan za dijeljenje s društvom. Batak sharing je potpuno novi experience u kojem od sad možete uživati na 14 lokacija u Zagrebu. Prepoznatljivi ugodni ambijent u večernjim se satima pretvara u novu priču – prigušena romantična rasvjeta, opuštajuća glazba, osvježavajući kokteli i provjereno fina hrana idealna za dijeljenje s najdražim društvom.

Batak grill

Pomno izabrana jela i manji zalogaji servirani su na način savršen za grupna druženja. Na sharing meniju možete pronaći dobro poznate mazalice, tri vrste ćevapa, punjenu vješalicu, BBQ pileća krilca i rib-eye. Ako želite probati nešto novo preporučamo burratu, tartar od lososa, pohanu papriku punjenu sirom, piletinu u panko mrvicama, pohane prutiće mozzarelle ili pohane bukovače. Od priloga na meniju ćete pronaći prženi batat, Batkov poznati domaći krumpir s topljenim sirom i slaninom te povrće na žaru za laganiju ljetnu kombinaciju.

Vruću atmosferu najbolje će rashladiti jedan od osvježavajućih koktela, a uz neizbježni Hugo, Aperol i Gin Tonic probajte i Gin Mule, popularni Negroni, ljetni Cuba Libre ili pjenušac. Svi znamo da se najbolja večernja druženja uvijek dogode uz koju čašu omiljenog ljetnog pića.

Batak grill
Novi maštoviti kokteli

Iza cijele sharing priče stoji želja da se Batak restorane predstavi kao odličan izbor mjesta za večernje druženje u kakvima voli uživati mlađa populacija. Kokteli svakako privlače pažnju, a pomno razrađeni jelovnik omogućava savršenu dozu svega po malo. Batak sharing predstavlja idealan koncept za sve one koji ne žele pretjerati za večeru kao i za one neodlučne koji vole probati što više različitih jela s jelovnika.

Rib eye

Ono u čemu je Batak grill nenadmašan omjer je cijene i kvalitete hrane. Dobavljanje mesa i povrća od domaćih dobavljača i plasiranje ovih izuzetno ukusnih sharing jela po izvrsnim cijenama od 35 do 50 kuna uz vrlo konkretne porcije Batak grill čine projektom koji na našem tržištu nema konkurencije. Kokteli su, usput, također po nevjerojatnoj cijeni od 29 do 39 kuna.

Spremite se za potpuno novi doživljaj Batak grill restorana u kojem ćete posebno uživati u ljetnim danima!

fotografije: Batak grill