fotografije i video: Whisky Leaks

Fine Stvari drugu godinu zaredom organiziraju Whisky Leaks 2nd fill sajam za sve ljubitelje whiskyja i one znatiželjne koji žele otkriti čari ovog posebnog pića.

Gdje? Kad? Ponuda whiskeya i stručnih radionica…

Sajam će se održati u prekrasnom ambijentu Palace Hotela Zagreb, 11. i 12. listopada 2019. godine od 13 sati do 22 sata oba dana.

I ove godine na sajmu će se naći probrano društvo iz ponude svjetskih whiskyja među kojima su Kilchoman, Kavalan, Mars Shinshu, Douglas Laing, BenRiach i mnogi drugi. Svi whiskyji posjetiteljima sajma bit će dostupni po promotivnim cijenama.

Za sve one koji žele naučiti više, organizatori su pripremili stručno vođene radionice na kojima će uz nova znanja o whiskyju moći kušati i serije raritetnih whiskyja, često i nedostupnih u prodaji. Jednu od radionica vodit će Angus MacRaild, jedan od najpoznatijih whisky znalaca, obožavatelja i predavača.

Ulaznice za Whisky Leaks 2nf fill sajam dostupne su putem sustava Entrio (klik na ovaj link), a svaki posjetitelj uz kupljenu ulaznicu dobiva posebnu Glencairn čašu i jedno piće.

„Svoje iskustvo i znanje o whiskyju te kulturi uživanja u njemu želimo podijeliti sa svim ljubiteljima ovog dragocjenog pića. Zato smo i ove godini odlučili razveseliti sve naše prijatelje i ponovno organizirati naš mali sajam koji je po svemu drugačiji od drugih.“ – rekao je Zlatko Ivkić, vlasnik organizatora sajma, tvrtke Fine stvari.

Za kraj, poziv na Whisky Leaks 2nd Fill sajam 11. i 12. listopada 2019. šalje vam i Tarik Filipović: