fotografije: Eat Out Zagreb

Pored već poznatog Avantgardena i Paka bistroa & Boutiquea u Hondlovoj 2/9, kojeg je moguće transformirati i prilagoditi za različite vrste događaja u lounge & brunch te wedding stilu kapaciteta do 200 ljudi te uslugama cateringa kojeg pružaju Catering4You, Ante Perica, vlasnik modularnih objekata u svoje je poslovanje unio dodatnu atraktivnost i osvježenje novim modularnim prostorom naziva Avantgarden Event Square.

Atraktivna lokacija AvantGarden Event Square prostora u Maksimiru

Avantgarden Event Square nalazi se u zelenoj oazi u neposrednoj blizini Maksimirske šume (Svetošimunska bb), čiji stil uređenja proizlazi iz osobnosti, iskustva, znanja i sklonosti samog vlasnika. 
Uređenje elementima jednostavnih oblika, naglasio se održivi razvoj koji u prvi plan stavlja prirodnu ljepotu i prilagodbu podneblju, a koji je vidljiv kroz staklene stijene objekta. Takvo uređenje prati i uređenje eksterijera, kroz inspiraciju godišnjim dobima.

Predstavljanje projekta od strane vlasnika

Na samom početku svečanog otvorenja, sveprisutne je pozdravio vlasnik Ante Perica
„Zahvaljujemo svima na podršci svečanog otvorenja našeg novog objekta, s kojim smo integrirali naše mnogobrojne usluge i iskustva organizacije različitih tematskih događaja, a u skladu s održivim razvojem. Na ovaj način Avangarden Event Square će se uvrstiti u turističku ponudu Grada Zagreba s kompleksom od 800 m2 , koji će biti riznica sjećanja na najljepše trenutke za sve one koji se odluče na zajednički život ili organizaciju korporativnih i privatnih događaja, promociju proizvoda, proslave obljetnica, prigodne zabave, domjenke, konferencije, sajmove i razna druga događanja uz koja vežemo dobru zabavu i vrhunsku ponudu hrane i pića.“

Upravo u tom segmentu predstavili su svoj novi proizvod – Sushimeetyou (sushi s mesom s posebnom recepturom). Osim različitih tematskih događaja organizatori su najavili i provođenje specijaliziranih obrazovnih programa u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu, Specijalist – Poznavatelj vina i Hortikultura za uređenje doma.

Nakon svečanog otvorenja u ugodnoj i toploj atmosferi gosti su se zabavljali uz vrhunske gastro delicije te bogat zabavni program koji je započeo plesnom skupinom Sheherezade i uz stand up komičara Gorana Vinčića, a nastavio raznovrsnim glazbenih ugođajem DJ-a Thomasa i benda Ful gas.

Svečano otvorenje podržali su i partneri: Agronomski fakultet i dekan Zoran Grgić, Vestok premium distribucija, Coca cola Hrvatska, Maraska, Mohor trgovina, Art of bar, Apparis grupa d.o.o., Sajam 99, Franck d.d., Ivić catering i Beabox.