Odličan restoran Rougemarin u Zagrebu, u Folnegovićevoj 10, zbog situacije s koronavirusom ne prima goste zadnjih dana, kao i ostali ugostiteljski objekti.

Lista novih jela

No, Rougemarin ima listu novih jela vrlo prihvatljivih cijena. Mogu se Internet plaćanjem naručiti na njihovom web shopu (link na web shop) pred vaša vrata ili pak ubacivanjem u prtljažnik, bez dodira, pred njihovom Santoku mesnicom na istoj adresi (ali i u njoj – radi uz oprez i razmak među ljudima!).

Njihovu obavijest prenosimo u cijelosti:

Život je kao film, a trenutna slika u ugostiteljstvu i gospodarstvu podsjeća nas na jednu dugu reklamu, odnosno EPP nakon koje ćemo nastaviti naše poslovanje, a i vratiti život u normalu (nastavit s filmom). Koliko bude moguće. Upravo zato na ovaj period gledamo kao na EPP – EKONOMSKO PROPAGANDNU PRIVREDU.

Kako Rougemarin restorani više nisu otvoreni za goste, svoje smo poslovanje preselili u Santoku mesnicu u Folnegovićevoj 10.

Osim pomno biranog i mariniranog mesa spremnog za termičku obradu kod kuće u našem asortimanu od sada se nalaze i gotova i polugotova jela, kao što su domaća tjestenina, umaci, juhe, baze i marinade, ali i pekarski proizvodi.

Rougemarin u Zagrebu

Iz našeg novog asortimana izdvajamo:

Domaća tjestenina 500 g – 18,00 kn
Domaći ravioli punjeni ricotta sirom, vlascem i timijanom 500 g – 42,00 kn
Juha od rajčice 350 mL – 15,00 kn
Pileća juha 350 mL – 13,00 kn
Juha od muškatne tikve 350 mL – 18,00 kn
Bolonjez 800 mL – 80,00 kn
Ketchup 300 mL – 18,00 kn
Wok baza 300 mL – 25,00 kn
Sos a la Skradin 800 mL – 90,00 kn

Sve je pripremljeno uz najviše higijenske standarde te zapakirano, pasterizirano i stavljeno u prodaju.

Rougemarin u Zagrebu

Svi proizvodi mogu se naručiti putem Rougemarin Web Shopa (www.rougemarin.shop), te platiti putem Internet bankarstva. Proizvode Vam možemo dostaviti idući dan na kućnu adresu ili ih možete preuzeti na parkingu ispred mesnice gdje Vam naši djelatnici narudžbu stave u prtljažnik automobila. Bez kontakta. A ukoliko želite, i dalje nas možete posjetiti u mesnici uz naravno strogo držanje svih mjera i uputa kako bi maksimalno zaštitili Vas i nas.

Santoku mesnica otvorena je od ponedjeljka do subote od 08:00 – 17:00 i nedjeljom od 09:00 – 14:00.

fotografije: Rougemarin