Torterie Macaron slastičarnice poznate su po izvrsnoj i maštovitoj ponudi. U svim Torterie Macaron slastičarnicama strast prema slasticama vidljiva je baš u svakom desertu. Vrhunac dobre suradnje i još boljih sastojaka dogodio se kroz nove mono kolače.

Torterie Macaron
Dio selekcije novih mono kolača – Torterie Macaron slastičarnica

U ovoj pomno osmišljenoj suradnji sudjelovali su mladi pastry chef Juraj Klepić i talijanski slastičarski virtuoz Alessandro Rossetti uz cijeli tim Torterie slastičara.

Mono kolači, ti kremasti i neodoljivo ukusni deserti, postali su prava senzacija među sladokuscima diljem svijeta, a u ponudi Torterie slastičarnica našlo se čak devet različitih okusa. Svaki mono kolač izrađen je ručno, s posebnom pažnjom i odabranim sastojcima, uključujući francusku Valrhona čokoladu i ručno rađene kreme i glazure.

Torterie Macaron
U kreaciji novih Toretire Macaron mono kolača sudjelovali su pastry chef Juraj Klepić i talijanski majstor Alessandro Rossetti

Od sada u njima uživamo na četiri zagrebačke premium Torterie lokacije te u Zadru i Splitu. Kako bi u kolačima mogli uživati uvijek i svugdje, mono kolače pronađite i na webshopu na kojem osim ukusnih mono kolača možete naručiti i ostale slastice iz bogate ponude. Nove mono kolače ćemo nabrojati, a detaljne sastojke možete pogledati u linku webshopa. Devet novih razigranih kreacija su: Verde (Pistacija), Reina (Malina karamela), Marigold (Malina maracuja), Hazel (Lješnjak), Chococube (Čokolada), Blossom (Tart jagoda), Blanche (Tart vanilija), Ametist (Borovnica jogurt) te Amareno (Višnja). Cijena većine kolača je 4,5€.

Juraj Klepić Victus Group
U Torterie Macaron slastičarnice u Zagrebu, Zadru i Splitu, ali i u dostavi, uz standardnu ponudu stigli su i novi šareni mono kolači

No, ono što mono kolače čini posebnima nije samo njihov predivan izgled. Osvojit će vas svojom bogatom aromom i punoćom okusa te laganim teksturama, a u paleti okusa svatko će pronaći svog favorita.

Pustite mašti na volju i uživajte u čarobnom svijetu mono kolača koji u Torterie Macaron slastičarnicama dolaze u devet različitih oblika i okusa!
A za kraj i mali ekskluzivni info: dolaskom studenog Torterie Macaron u ponudu će uvrstiti i dva dodatna nova okusa, to su Jabuka (Gala) i Kruška (Vilma).

fotografije: Torterie Macaron