Vinske radionice su mjesta na kojima možete naučiti puno o vinima. Ali i mjesta na kojima se može jako, jako dobro i kvalitetno provesti. Svi ljubitelji izvrsnih vina to već dobro znaju. Tvrtka Vinart, na čijem čelu su vinski vizionari Saša Špiranec i Ana Supić, već se dokazala kao najbolja u Hrvatskoj u organizaciji vinskih radionica, festivala i sajmova.
Izuzetno zanimljive Vinart radionice po vrlo povoljnim cijenama kreću od 23. veljače 2023. godine. Naš prijedlog je – prijavite se ovih dana kako bi vas čekalo mjesto.

Vinart radionice – raspored i sadržaj po danima

Kao što je navedeno u podnaslovu, lokacija na kojoj će se održati Vinart radionice i ove godine bit će već provjerena – zagrebački hotel Dubrovnik koji se nalazi uz sam Trg.
Datumi održavanja radionica su 23., 24. i 28. veljače te 1. ožujka 2023.
Vinart radionice po danima izgledaju ovako: dnevno će ih biti šest. Prva kreće u 14 sati, dok zadnja započinje u 19:30 sati.

Vinska radionica
Vinart radionice – hotel Dubrovnik Zagreb


Za radionice se možete prijaviti ovdje. Na ovom linku online možete kupiti ulaznice za pojedine radionice, a ovaj put iz Vinarta nude i mogućnost kupnje dnevne karte koja donosi dodatni popust na već ionako vrlo fer cijene radionica. Također, na linku imate i detaljan opis radionice, predavača te vina koja ćete moći kušati.
Cijene pojedinačnih radionica kreću već od 10€, što je za vođenu vinsku radionicu upravo nevjerojatno povoljno. Ne trebamo niti navoditi da su stručnjaci Vinarta i ove godine pomno odabrali raznovrsne radionice pa ćemo moći probati uzbudljivu selekciju domaćih i inozemnih vina.
Donosimo raspored po danima.

Dakle, od vina vrtloglavo uzbudljive talijanske regije Campania, koju smo posjetili prije nekoliko mjeseci u obilasku Amalfi obale i Napulja, preko Burgundije uz uvijek maestralnog predavača Željka Bročilovića Carlosa, preko vina Provanse, tu će biti i majstori iz regije – Slovenije (Jakov, Jakončić, Joannes Protner) i Srbije (primjerice mlada regionalna zvijezda Bikicki) pa sve do svih hrvatskih vinskih regija uz niz fantastičnih setova vina koje donose Vinart radionice.
Od hrvatskih vinarija zastupljenih na radionicama spomenimo neke: Kozlović, Lagradi i Korak s Plešivice, Prović, Dvanajščak-Kozol, Testament, Iločki podrumi, Svirče, Carić, Saints Hills, …

Još jednom napominjemo – osim cijena dnevnih karti koje vidite na fotografijama iznad, svaku radionicu možete kupiti i zasebno po cijenama koje su već od 10€.
Dobro pogledajte link s radionicama, po prvi put možete kupiti i poklon bon i pokloniti ga nekome po vašoj želji. Vinart nudi opcije poklon bona od 30 i 60€. Nije li to divan poklon?

Poklon bon možete koristiti i za preostala dva događanja koja organizira Vinart tih dana: Vinart Petit Tasting 25.2. također u hotelu Dubrovnik u Zagrebu – promenadno kušanje ekskluzivnih vina, ali i novih talenata koji dolaze te za Vinart Grand Tasting 3.3. i 4.3., najkvalitetniji vinski sajam u široj regiji.

Vinart radionice
Vinart vinska događanja – veljača i ožujak

Mi znamo gdje ćemo krajem veljače i početkom ožujka, a vi? Ulaznice čekaju najbrže – najbolje je da ih osigurate ovih dana, jer vinska uzbuđenja stižu.


fotografije: Vinart društvene mreže i arhiva