NAJAVA

Po 4. put okupit ćemo brojne vinoljupce u Wine shopu Witrina Zagreb kako bi se poslije placa svi zajedno podružili i opustili na vinskoj degustaciji koja i ovaj put u grad dovodi vrhunske vinske face.

Velike vinske face

Dame i gospodo dobro se držite…. Sa svojim vinima dolaze nam Alen Bibich (Bibich wine Croatia) i Peter Poletti (Vina Poletti). Rijetko se toliko velikih etiketa nađe na jednom mjestu. Ali, to nije sve, dolazi nam i prijatelj iz Goriških brda kojeg rado viđamo u ovim krajevima Jean Michel Morel – Kabaj.

Vinska faca s placa

Popis vinskih užitaka

Bacite pogled na ono što će se moći kušati ove subote:

Poletti Malvazija 2018.
Kabaj Bijeli pinot 2015.
Poletti Teran 2016.
Kabaj Cuvée Morel 2010. (bordoška kupaža: merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot)
**
Bibich vino #1
Bibich vino #2

Partneri događanja pratit će nas kao i uvijek s finim zalogajima.

Vinska faca

Bit će tu i posebni gosti koji nisu direktno iz vinskog svijeta, ali vino i gastronomija čine važan dio njihovog svijeta: spisateljica Olja Knežević, dobitnica V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman u 2019. „Katarina, velika i mala“ i poznati arhitekti i supružnici Alemka i Otto Barić.

Neizmjerno se veselimo i vama na ovoj jutarnjoj vinskoj produženoj „kavi“. I ne zaboravite,  idealno vrijeme za kušanje vina je subota u 11h. Vi dokažite suprotno…

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 08.11. do 12h na mail: jelena@winetimeexperience.com ili telefon: 091 566 1843.

Izdržite do subote!