Ugostitelji koji su česti posjetitelji METRO trgovačkih centara trebali bi dodatnu pažnju posvetiti natpisu DISH Days. Tada u METRO trgovačkim centrima mogu, uz pomoć prodajnog predstavnika koji će im dati sve informacije, doći do vrlo povoljnih i moćnih digitalnih paketa za poboljšanje poslovanja.
Ovaj put u svim METRO trgovačkim centrima DISH Days kreću od sutra, 21.2. i traju tri dana, dakle 21.,22. i 23. veljače. Tijekom tih dana ugostitelji će uz brojne pogodnosti (paket dobrodošlice, određeni poklon iznos na kartici, ali i fantastičan popust od 50% za pokretanje digitalnih paketa) moći promijeniti smjer svog prometa na znatno uspješniji.

DISH Days
DISH Days 21., 22. i 23. veljače 2023.

I dobro kažu na vizualu iznad – DISH je uistinu Di’š bolje… Nudi, po novom, čak četiri paketa za ugostitelje – DISH Starter, DISH Reservation, DISH Order i optimalni DISH Premium. Sve o DISH by METRO paketima pisali smo u više navrata, jer ovi paketi digitalnih rješenja rezervacija u restoranima, narudžbi (dostava ili takeaway-a) i ostalih ponuda zaista su izvanredni. Ugostiteljima, što je najvažnije, uz pouzdanu logistiku nude najkonkurentniju cijenu i, krucijalno važno, oni su bez provizije i skrivenih troškova. Sve detalje od DISH by METRO digitalnim paketima za ugostitelje pročitajte vrlo detaljno objašnjeno ovdje, na njihovoj web stranici.

Najvažnije je znati da niti ugostitelj vlasnik niti osoblje ne moraju biti prethodno informatički vični te da je sustav vrlo jednostavan i učinkovit. A i da su telefon službe za korisnike te komunikacija na mailu prisutni cijelo vrijeme. Sustav DISH možete uključiti i isključiti kada poželite – u dogovoru s prodajnim predstavnikom METRO-a.

DISH Days
Bili smo na prezentaciji DISH by METRO paketa

Kako ne bismo pisali u prazno, osobno smo prije nekoliko dana nazočili odličnoj prezentaciji DISH ORDER paketa, gdje smo se uvjerili da je rukovanje uređajem za narudžbe (bilo da želite imati dostavu ili samo za preuzimanje u lokalu) izuzetno jednostavno, u 2-3 klika.
Sav hardver i softver osiguravaju DISH stručnjaci METRO-a, informiraju vas, educiraju, a naknadno provode i edukaciju osoblja dolaskom u ugostiteljski objekt. Za svako dodatno pitanje ili problem, kao što smo rekli, stoje na raspolaganju telefonski ili mailom njihove Podrške.

Ovdje pogledajte detalje iznosa sva četiri paketa: osnovnog paketa, onog za rezervacije, kao i novog za dostave te Premium koji obuhvaća ukratko – Sve.

METRO Hrvatska
DISH Days METRO Hrvatska – na pitanja ugostiteljice vrlo konkretno odgovorila je prodajna predstavnica METRO-a

Nazovite ih na telefon 0800 111 550 (pon-pet 8-22) ili se javite na mail support-hrv@dish.co i pitajte ih sve što vaš zanima kako bi vaš posao procvjetao pokretanjem mogućnosti web stranice prema višestruko boljem prometu. Bilo da već imate web stranicu ili je tek pokrećete otpočetka, u oba slučaja DISH paketi mogu se involvirati vrlo jednostavno, a vaša vidljivost na Google tražilici bit će znatno konkurentnija.

Na koncu, ako već imate ponudu za koju želite da čuje što više zainteresiranih, zašto ne biste napravili upravo taj korak?
Dish Days su za vas najpovoljniji u ostvarenju boljeg poslovanja. DISH sustavu vjeruje preko 280.000 (slovima: dvjesto osamdeset tisuća) restorana. S razlogom.

fotografije: Eat Out Zagreb (© Sva prava zadržana), METRO & DISH web i Facebook