Alat kakav je digitalna platforma DISH by METRO kod nas još nije viđen. Prije svega on je tu kako bi pomogao ugostiteljskim objektima da višestruko povećaju vidljivost na tržištu, a uz to dolazi i višestruko povećanje broja gostiju. To olakšava i način komuniciranja s gostima, rezervacije te obuhvaća sve što treba jednom restoranu da postane ozbiljan igrač na tržištu.

Ova digitalna rješenja, uvjerili smo se osobno na demo postavljanju mrežnog mjesta, ne trebaju baš nikakvo digitalno znanje – jednostavna su i lagana. Uz to, uvijek je tu i logistička pomoć koju platforma nudi.
Važno: tijekom cijelog listopada imate mogućnost ostvariti velikih 50% popusta na digitalne DISH alate. Uz sve, daruju i vrijedan poklon dobrodošlice. Čini se da je sad savršeno vrijeme za krenuti prema olakšanom i uspješnijem poslovanju.

Platforma DISH
Platforma DISH by METRO

Kada smo proučavali što nudi digitalna platforma DISH by METRO, u nizu iskaza ugostitelja koji je koriste naišli smo na slične momente: olakšan rad, djelatnici nakon uvođenja DISH rješenja ne provode puno vremena u telefonskim razgovorima s gostima pa imaju više vremena i koncentracije na svoj osnovni posao, rješenja su pouzdan partner kod rezervacija, neusporedivo je bolja online vidljivost i dostupnost… Sve su to izuzetno bitni faktori za efektno i moderno poslovanje koje neupitno donosi povećanje broja gostiju.
Najbolja vijest je da baš svi u timu mogu vrlo lagano koristiti DISH rješenja na bilo kojem uređaju.

Zašto je platforma DISH najbolje rješenje za poboljšanje poslovanja i koje su cijene?

O prednostima koje nosi platforma DISH već smo pisali.
Naše dugogodišnje iskustvo s jedne strane (dakle onda kada smo gosti), ali i kao HoReCa profesionalaca koji ovaj sektor živimo 24/7 je neprocjenjivo. Ono nam nudi mogućnost sagledati poslovanje s obje strane i uvidjeti što nedostaje nekim ugostiteljskim objektima kako bi bili još puno bolji.
Nekima bi moglo biti iznenađujuće, ali to često nije tek dobar proizvod. Mnogi restorani imaju odličnu hranu, cafe barovi imaju atraktivnu ponudu i izuzetnu uslugu – a opet im nešto fali kako bi bili još prepoznatljiviji i dostupniji širem krugu ljudi. To bi im stvorilo znatno povećanje profita kojeg, realno, kvalitetom zaslužuju.
Zato je danas jednostavno nužno uz sebe imati pouzdana digitalna rješenja. Jednostavna rješenja koja ciljaju na baš onaj profil gostiju koji vi želite i da, što je najvažnije, ta digitalna rješenja budu vrlo učinkovit alat kojeg djelatnici koriste brzo i lako.

Platforma DISH

Platforma DISH prisutna je nešto više od sedam godina na tržištu i dostupna je na petnaest jezika. Već više od 265.000 restorana koristi ova digitalna rješenja. Ta brojka dovoljno govori sama za sebe. Putem DISH digitalnih rješenja ostvareno je oko 9 milijuna rezervacija.
Na njihovoj web stranici sve je potanko objašnjeno na razumljiv način.

Ukratko: postoje dva paketa digitalnih rješenja.
Prvi je DISH Starter za one koji pokreću mrežno mjesto svog ugostiteljskog objekta, putem Startera dobiva se konkretna vidljivost na mreži kao preduvjet za uspješnu komunikaciju s gostima. Ovdje pogledajte detalje DISH Starter paketa. Trošak postavljanja ovog paketa je vrlo povoljnih 373,75 kuna (cijena je s uključenim PDV-om) i taj iznos plaća se jednokratno. Nakon toga je idućih mjeseci korištenje potpuno besplatno.

Drugi paket je DISH Professional Reservation koji ima involviranu mogućnost zaprimanja rezervacija 24/7, čak i izvan radnog vremena (nema dodatnih provizija i naknada niti za ugostitelje niti za goste!).
Putem e-maila te SMS poruke podsjeća goste na dolazak pa time znatno smanjuje broj nedolazaka. Integrira se vrlo jednostavno na sva mrežna mjesta. Kao i za prvi paket niti u ovom nije potrebno nikakvo prethodno digitalno znanje, a tu je i logistička DISH podrška putem broja telefona 0800 111 550 (pon-pet 8-22), putem e-pošte ili preko obrasca na samoj platformi.
Trošak za DISH Professional Reservation paket je 186,25 kuna (cijena s PDV-om) jednokratno za aktivaciju te isti taj iznos za mjesečnu naknadu.
Ovdje pogledajte detalje ovog paketa sveobuhvatnih digitalnih rješenja.

METRO rezervacije

Osim 50% popusta za uključivanje u listopadu u najbolja digitalna rješenja koja nudi platforma DISH, nudi se i mogućnost besplatne probe u trajanju od jednog mjeseca (za DISH Professional Reservation paket). Ovo zaista ne bi trebalo propustiti. Dodatno, uvijek možete prijeći s jednog paketa na drugi, kao i završiti korištenje istih. Nema skrivenih troškova niti obveze pretplate.

Na kraju, u moru restorana i ugostiteljskih objekata koje i danas, 2022. godine, nemaju adekvatno postavljenu i uređenu online vidljivost, treba se istaknuti upravo time. Biti jasan u komuniciranju gostima – od jelovnika kojeg treba uredno i na vrijeme editirati online, preko jasno istaknute adrese i radnog vremena, sve do mogućnosti rezervacija. Sve to nudi platforma DISH na vrlo jednostavan i istovremeno vrlo učinkovit način.
Broj online korisnika raste iz dana u dan. Presudno je imati jasnu i preglednu web stranicu koja se lako održava.
Neka digitalni alati štede vaše vrijeme i neka štede osoblje koje se tada može usredotočeno posvetiti svom poslu provodeći manje vremena na telefonu.
Uz zadovoljno osoblje povećajte i broj gostiju koji će pisati pozitivne recenzije. Objavite ih na vašim mrežama – sve putem DISH by METRO digitalnih rješenja.

Platforma DISH

fotografije: platforma DISH, Metro Hrvatska