PR članak
I ove godine uoči 56. Iločke berbe, u petak 25. kolovoza u čarobnom ljetnom ambijentu terase Starog podruma, u sjeni stoljetnih oraha i lijeski uživat ćemo u 11. po redu manifestaciji po imenu Noć vina. Vinsko – glazbeni je to događaj gdje oživljavamo prošlost, uživamo u božanskoj kapljici i budimo hedonizam u sebi.

S početkom u 21:00 sat svi koji posjete 11. Noć vina moći će uživati u sedam odabranih vina Iločkih Podruma. Ta vina moći ćete kušati na degustacijskim punktovima uz zvuke jazza u izvedbi Sing Song Swing banda. Užitak ćete naći i u izdvojenoj eno-gastro ponudi restorana Stari Podrum, a naši vodiči će vas upoznati s bogatom poviješću i dugom tradicijom proizvodnje vina te povesti na turu kroz stare vinske podrume iz 1450 godine.
A nakon ponoći priprema se lijepo iznenađenje za sve posjetitelje.

Noć vina
11. Noć vina održava se 25. kolovoza u ljetnom ambijentu terase Starog podruma uz glazbu, vina i gastro ponudu

Iločki podrumi su Noć vina kao vinsko-glazbeni događaj održali i pretvorili u tradiciju, a tome uvelike zahvaljuju dragom prijatelju i suradniku koji nas je nedavno napustio, pokojnom Ivici Miličeviću – dugogodišnjem direktoru ureda turističke zajednice Grada Iloka.

11. Noć Vina posvećena je Ivici uz trajno sjećanje na dragog prijatelja, odličnog suradnika i velikog stručnjaka u turističkoj branši.

Ideju za koncept i ime samog događaja osmislio je upravo Ivica, a dalje se u zajedničkoj suradnji razvijala i usavršavala Noć Vina uz vođenje željom da bude drugačija od svih dotadašnjih događanja u Iloku.

Noć vina
11. Noć vina održava se u petak 25.8.2023. od 21h

Zasigurno se u tome i uspjelo, a to nam dokazuju i dosadašnje pozitivne reakcije svih posjetitelja i gostiju prošlih godina. I to kako Iločana tako i gostiju iz bliže okolice, ali i onih koji dolaze iz udaljenijih krajeva Hrvatske i inozemstva te ostaju cijeli vikend u Iloku. Pri kraju članka pogledajte kontakt za najbolji smještaj tih dana u Iloku i uživajte u ljepoti istoka Hrvatske u kolovozu.

Iločki podrumi Ilok
Ugodno rashlađena izvrsna vina Iločkih podruma osiguravaju uzbudljivu zabavu i raskošne arome

Pozivamo sve koji se vole opustiti uz vrhunska vina protkana snagom Dunava i dva tisućljeća dugom tradicijom, kao i uz odličnu gastro ponudu te dobru glazbu. Također pozivamo i one koji se vole vratiti se u povijest i uživati u lijepoj prirodi.
Dođite u Ilok zadnji vikend u kolovozu i prvi vikend u mjesecu rujnu na tradicionalnu 11. Noć Vina i 56. Iločku berbu grožđa.

Cijena ulaznice je 20€. Svi upiti i rezervacije za ulaznice i smještaj na : staripodrum@ilocki-podrumi.hr
ili na telefon 032 590 088.

fotografije: Karolina Savić