Ovogodišnji Hilton Winter Garden otvoren je prije nekoliko dana u Radničkoj ulici 21, odmah pokraj hotela Hilton Garden Inn. Podsjetimo, nedavno smo bili u drugom hotelu iz Hiltonove grupacije na nedjeljnom ručku, dok je restoran u Hilton Gardenn Inn hotelu poznat po azijskim specijalitetima chefa Tika Sharme.

Ove godine, bolje nego ikad do sad, u adventu na Radničkoj 21 vani su organizirane kućice za hranu i kućice za piće, a poslužuju ih simpatični, uslužni i šarmantni mladi djelatnici. Za prvu večer organizirana je vrlo zanimljiva glazbena poslastica.

Winter Garden
Hilton Winter Garden 2022. otvorenje – Vesna Pisarović

Na otvorenju je pjevala i dalje vrlo popularna Vesna Pisarović koja odlično komunicira s publikom pa su ta dva sata energičnog nastupa prošla u hipu. Čak nekoliko stotina ljudi je tu kišnu večer došlo na Winter Garden otvorenje. A prije Vesne Pisarović publiku je zabavljao odličan DJ koji je uz brze hitove odmaknuo svaku pomisao prohladne večeri. Dapače, već nakon nekoliko minuta i nekoliko kuhanih vina postala je to vruća Winter Garden večer.
Uz kuhano vino (bijelo i crno) ovdje nude i kuhani gin, rakije, točeno pivo po vrlo fer cijeni, vina na čaše kao i butelje te setovi pića – boca žestokog pića uz sokove.

Winter Garden
Winter Garden – Kuhano vino

Velika prednost ovog prostora, što je jako važno za iduće tjedne, jest da je natkriven.
Ta informacija je vrlo bitna, jer bude li kiše idućih tjedana kao tu večer otvorenja, druženje se ne otkazuje – dapače, održava se sve dane i to radnim danima od 11 do 21 sat, a vikendom od 10 do 21 sat. Dapače, kišu koja je padala vani uopće nismo osjetili.
DJ nastupa svaki četvrtak i petak od 17 sati. Ponavljamo, pušta odličan izbor domaće i strane glazbe.
Osim nastupa Vesne Pisarović na otvorenju, 26.11. imali su i nastup zbora Zagrepčanke i dečki, a za 9.12. najavljujemo da nastupa Jure Brkljača, zvijezda hrvatskoj natjecanja The Voice.

Vesna Pisarović Hilton GardenInn Radnička 21

Hilton Winter Garden nudi zanimljiv izbor fine hrane u kojoj će i mlađi i stariji naći nešto za sebe

I ne nude ovdje samo finu hranu, nego i hranu po vrlo fer cijeni. Raspon je od 33 kune za debrecinku u pecivu do 90 kuna za tapas dasku za dvoje, što je opet okej cijena. Uz kuhano vino po 19 kuna čini nam se kao dobitna kombinacija. A kuhano vino im je fino i nije preslatko što je dobar pokazatelj da vino koje koriste nije loše da ga uopće treba maskirati neviđenom količinom šećera i začina.

Foto korner Hilton Gaden Inn hotel 2022.
Foto korner Winter Garden adventa

Na ulazu u Winter Garden dočekat će vas jako kul uređen Foto korner pred kojim možete fotografirati i nekoliko snimki za sjećanje na ovaj zagrebački advent. Dočekat će vas, budete li sreće kao mi, i ova izuzetno simpatična djelatnica koja je rekla da radi na klizalištu ovdje.
Klizalištu? Da. Imaju i simpatično natkriveno klizalište, a uz njega i veliki ekran na kojem se gledaju utakmice. Najavili su da će se utakmica Hrvatska – Kanada, kao i ostale utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu, ovdje gledati uz njihove napitke i specijalitete, čisto da imate i tu informaciju.

Nekoliko dana nakon otvorenja pratilo nas je sunce. Došli smo na pola sata i ostali ipak čak dva sata, jer nam je ovdje bilo lijepo i ugodno.

Winter Garden
Winter Garden Radnička 21 Zagreb – ponuda hrane

Ultraljubazna djelatnica nam je donijela do stola naručena jela. Odlučili smo da nam se jede: već spomenuta debrecinka za 33 kune, burger pulled pork za 55 kuna, bbq svinjska rebra s prilogom po 70 kuna, prženi batat po 27 kuna te od deserata fritule 10 kom. za 24 kune i germ knedla za 40 kuna. S obzirom na to da nas je jelo troje cijena na kraju po osobi uopće nije visoka.

Winter Garden
Hilton Winter Garden advent, Radnička 21 – hrana

Baš svaki zalogaj naručene hrane bio je dobar, a naši favoriti su pulled pork burger i prženi batat, dok su deserti podjednako dobri.

Winter Garden
Winter Garden Radnička 21 Zagreb – hrana

Iznenadile su nas fine i izvana lagano hrskave fritule koje su, pak, iznutra bile ugodno meke. Djelatnici su nam nudili više vrsta preljeva preko fritula, odabrali smo tek lagani dodir čokoladnog preljeva.
Oveća germknedla ima bogato punjenje vrlo dobrog pekmeza od šljiva i vrlo bogati gusti umak vanilije. Taj umak je ukusan i mogao bi komotno biti i samostalni desert. Prst gore.

Deserti Hilton
Winter Garden – deserti

Dakle slijede nam tjedni – i tako sve do dočeka nove godine – dobrih provoda u Radničkoj 21 uz dobru hranu i pića u kućicama, dobar provod u natkrivenom prostoru uz nastupe DJ-a, uživo Jure Brkljače 9.12. i gledanje svih utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva na velikom ekranu. A klizače čeka i uređeno natkriveno klizalište. Za sve dodatne infomacije molimo nazovite +385 (0)1 6042 730 ili pošaljite mail na zagreb.info@hilton.com , a sve novosti pratite na njihovoj Facebook stranici.

Hrana Hilton Zagreb Radnička 21
Hilton Winter Garden – bbq ribs i prženi batat
Hilton advent Zagreb
Winter Garden Radnička 21 Zagreb

fotografije: Eat Out Zagreb
© Sva prava zadržana