Prijeđimo odmah na stvar. Zadnjih godina više nego ikad bitnije je biti prisutan na mreži, biti u mogućnosti ponuditi gostima opciju rezervacije online i bez puno kompliciranja, kao i narudžbi hrane online. Zato je tu DISH.

DISH by METRO servis je koji to omogućuje na jednostavan i povoljan način. Servis koji je od 2015. godine prisutan u svijetu, a u zadnje vrijeme i kod nas. METRO stručnjaci vam stoje na raspolaganju za sve upite i vaše potrebe, a ovih dana organiziranju i Dane otvorenih vrata.
17. i 18. svibnja organiziran je i DISH Dan otvorenih vrata, kada u METRO trgovačkim centrima nude još povoljnije uvjete. Točnije, konkretnih 50% popusta.

DISH

METRO Hrvatska poznat je i pouzdan partner svih profesionalaca u HoReCa sektoru, to nam je dobro poznato jer smo redoviti kupci.
Sada, s DISH servisom za koji vam dajemo link na web u kojem u nekoliko minuta možete pogledati sve detalje ovog odličnog servisa za poboljšanje poslovanja.
Kadgod i štogod odlučili, dobro je znati da u svakom trenutku paket možete nadograditi ili otkazati, dakle po vašoj želji i u svakom trenu.
Uz sve, stručnjaci su vam na raspolaganju svaki dan od 0-24h u besplatnoj korisničkoj podršci.

DISH by METRO
DISH by METRO

Evo koji DISH paketi se nude i po kojim cijenama

Trenutno su u ponudi dva vrlo učinkovita DISH paketa: DISH Starter i DISH Professional Reservation paketi. Evo i linka s tablicom usluga za svaki paket.
Starter paket je besplatan na mjesečnoj bazi, a plaća se samo jednokratna cijena postavljanja od strane stručnjaka u iznosu od 373,75 kuna (PDV uključen). U proširenom paketu Professional Reservation cijena mjesečne naknade je 149 kuna (186,25 kuna s PDV-om), a jednokratna naknada za uključenje je također 149 kuna (186,25 kuna s PDV-om).

Ali kada vam netko pomogne preuzevši dio posla vezan uz raspored sjedenja, ne naplati proviziju na rezervacije, da mogućnost provjere prioriteta rezervacija, poveća vidljivost prema gostima, nudi stalnu podršku pri početku i nakon uspostave online sustava, a u naprednom paketu i odabir dizajna, automatsko zauzimanje visokog mjesta na Google platformi (važno!, op.a.), analizira plan stolova za rezervacije, šalje podsjetnik za rezervacije putem SMS poruke ili e-maila itditd. – što više čovjeku koji treba bolju vidljivost i pomoć kod rezervacija uopće i treba.

DISH
gosti se zadnjih godina sve više oslanjaju na online rezervacije

Zašto je važno gostima ponuditi jednostavnu i učinkovitu mogućnost rezervacije termina i vidljivosti na Google platformi?

Gostima je izuzetno važno moći što brže rezervirati termin ručka ili večere u ovom online dobu. Iz osobnog iskustva gostiju vam to možemo potvrditi. Kada restoran ima mogućnost online rezervacijom rado je koristimo. Putem maila ili SMS poruke imamo potvrdu rezervacije (kako kod kojeg servisa) i to nam je odlično jamstvo i potvrda da nas stol čeka, a sve smo obavili u minuti.
Također, osoblje restorana zbog posla često je zauzeto, a telefon zvoni unedogled. U tom slučaju gost, nema li online mogućnosti rezervacije, traži druge restorane. Zašto izgubiti gosta? To nije opcija.

Servisima za online rezervaciju najčešće se koristimo u inozemstvu, jer tamo razni servisi ili aplikacije postoje već godinama. Kada smo negdje u Europi, Aziji ili Americi – da spomenemo samo kontinente na koje smo putovali zadnjih desetak godina, ove servise koristimo u 90% slučajeva posjeta restoranima. Da, to je jako velik postotak. Sve samo jer smo imali tu jednostavnu mogućnost.
Sada je u Hrvatskoj za, čini nam se, vrlo povoljan iznos nudi DISH by METRO servis.

A dođete li u METRO centre 17. i 18. svibnja na DISH Dane otvorenih vrata i ostvarite i dodatni popust od 50% pitamo vas: kako li će tek tada iznos biti povoljan?

fotografije: METRO web