U Pizza Hut na Bolničkoj cesti 34 u Stenjevcu otišli smo nakon nekoliko upita naših ljutitih pratitelja. I to opravdano ljutitih jer su nakon vijesti u nekim hrvatskim medijima – kako je Pizza Hut Hrvatska otvorila svoja vrata na toj adresi – na istoj adresi i poljubili zatvorena vrata.
I zaista, Pizza Hut je, ako je suditi po nekim fotografijama na Google-u i videima koja kolaju po društvenim mrežama zaista i radio prije nekoliko dana. Ali koliko? Dan, dva?

Pizza Hut Hrvatska
Pizza Hut Hrvatska – skandal pri otvorenju

Ono što nas je dočekalo danas popodne na stenjevačkoj adresi je potpuno prazan lokal, terasa koja je poluraspadnuta iako nova (ne znamo da li od ljutitih gostiju ili je jednostavno nisu dovršili pa su je tako ostavili na dohvat prolaznika – jer vratašca terase su otključana), lijevanje vode na nogostup direktno na prolaznike. I barem 30 ljudi koji su se u 10 minuta koje smo tamo proveli bezvoljno okretali vidjevši da ovo novootv… pardon – novozatvoreno mjesto zapravo ne radi.
I ono najamaterskije: poruka: “Vraćamo se uskoro s(a) puno vrućih i ukusnih pizzaaa :)”. Dakle ova dječjim rukopisom ispisana obavijest da se vraćaju implicira da su već radili – na koncu postoje za to i dokazi na Google-u. Ali kako su otišli ako su tek došli??


Prilično šokantno, čak i za hrvatske franšize koje su nas naviknule na svašta do sad. Inače, franšizu Pizza Hut Hrvatska poznatog američkog lanca drži tvrtka Top Pizza d.o.o. osnovana prije nekoliko mjeseci.
Kada smo nazvali fiksni broj telefona koji na Google tražilici stoji uz Pizza Hut na iznad navedenoj adresi, javio se gospodin koji čak nije pričekao niti da se predstavimo, nego je krenuo s opravdanjima.

Dobili smo upravu Pizza Hut Hrvatska – nisu znali što bi rekli na naš upit

Još šokantnije od toga da otvoriš na pola dana, dan ili dva – ostat će enigma – jest to da nakon što smo ih nazvali nije bilo nijednog logičnog odgovora na naša 2, 3 pitanja.
Gospodin je rekao da je iz uprave tvrtke što nas je razveselilo jer smo dobili nekog relevantnog tko će nam znati odgovoriti na upit. Prije nego što smo se predstavili rekao je da nažalost još ne rade.
Naše logično pitanje bilo je kako to misli, ako su otvorili vrata prije nekoliko dana?
Počeo je mucati i iskreno vjerujemo da mu je bilo izuzetno neugodno. Tih nekoliko sekundi osjećali smo svojevrsno susramlje u njihovo ime, a čovjek se pokušao izvući izlikom da je on tek iz financija tvrtke i da ne zna odgovore zašto ne rade tik nakon što su neko vrijeme radili.
Ovako neprofesionalno ponašanje, nonšalantnost i nesnalaženje ipak je previše čak i za naše okvire.

Na društvenim mrežama vidimo sve više upita što se točno događa s Pizza Hut poslovnicom u Stenjevcu i zašto su otišli taman kad su došli?
Iskreno, to zanima i nas. Poslovnica iza Vrapča nipošto nije blizu mnogim Zagrepčanima, dok će ona u Nehajskoj – navodno obje otvaraju ovih dana – biti zgodnija mnogima.

Pizza Hut Hrvatska, zašto ste jedini novozatvoreni restoran u Hrvatskoj? Ako ništa drugo, po tome ste zaista originalni. Od kvalitete pizze, da se razumijemo, ne očekujemo puno. O tom segmentu ćemo vrlo realno (nažalost po mnoge koji zbog lajkova vole nacifrati kako je sve savršeno) evo čim odluče otvoriti. I ostati otvorenima.
Kada se sjetimo da je naš nedavni boravak u najboljim napuljskim pizzerijama (samim tim i najboljim svjetskim) bio pravi užitak, osim nesretne i kultne Da Michele pizzerije, malo nam se smrači kad vidimo kako radi ova hrvatska franšiza američkog lanca pizzerija.

U nastavku pogledajte video našeg dolaska u novozatvoreni Pizza Hut Hrvatska restoran.

@eatoutzagreb Novi PIZZA Hut Hrvatska otvoren u Zagrebu. Ili nije??? Nakon ljutitih poruka pratitelja otišli smo na lice mjesta, poljubili zatvorena vrata i zvali ih telefonski. Ovo je netransparentno čak i za hrvatske uvjete poslovanja. . #zagreb #pizzahut #pizza #hrana #zatebe #stenjevec #skandal #vrapce #novo #vidiovo #eatoutzagreb #zagrebplaces #gastronomija #restoran ♬ original sound – Eat Out Zagreb

Pizza Hut Hrvatska
Otvara uskoro, iako je već bila otvorena kratko
Adrese u Zagrebu:
Nehajska br. 2
Bolnička cesta 34
Instagram profil: link

fotografije i video: Eat Out Zagreb
© Sva prava zadržana