Naručivali smo dostave iz raznih cateringa u Zagrebu i izvan njega. Iskustva su nam nasreću bila od prosječnih do odličnih. Okej, često smo naručivali po preporuci poznanika, dakle putem nečijeg prethodnog iskustva.
S nekima smo imali tek osrednje iskustvo, ali Zvona Catering zaista nikad nisu podbacila. Dapače, gotovo uvijek su nas (pozitivno) šokirali odličnom ponudom.
Zadnjih mjeseci, a za to smo ih i pohvalili na društvenim mrežama, bilo je to za pečeni odojak – jedan od najboljih koji smo jeli u Zagrebu ikad – pogledajte u linku opis i cijenu , kao i za Noublie sitne kolače u paketu od 1 kilograma. Za te kolače također tvrdimo da su jedni od najboljih u gradu među onima koji se prodaju na kilogram. Izrađene od maslaca, vrhnja i kvalitetnih sastojaka poput orašastih plodova, ove izuzetno ukusne friške kolače bismo mogli jesti svaki tjedan.
Inače, sve slatke Noublie proizvode možete naći na ovom linku. Imaju veliki broj torti s manje ili više šnita, kolača i ostalih slastica. Sastojci su jednako vrhunski kao i kod sitnih kolača, a cijene su više nego fer. Provjerite u linku iznad.
U ponudi je i uskrsna pinca, klasična ili veganska, a tu su i bezglutenski kolačići u paketu od 1kg, što predstavlja uistinu modernu i kvalitetnu ponudu.

Ovih dana nazvali smo Zvona Catering da provjerimo što su pripremili za ovaj Uskrs, a najslasniji dio njihove uskrsne ponude prenosimo vam u nastavku članka.

Uskrsna ponuda Zvona Catering nude niz šunki, lopatica i vratina u kruhu, mesnih paketa ili pak kompletni ručak, a tu su i vege varijante

Zvona Catering su, inače, prije dvije i pol godine proslavila 25 godina uspješnog rada na našem tržištu.
Ipak, čini nam se da nikad do sada nisu imali ovako bogatu ponudu kao što su je postavili za ovaj Uskrs.

Zvona Catering
Domaća šunka pečena u kruhu

Tu je niz rolanih lopatica, šunki, vratina pečenih u kruhu, naravno raznih masa. U pitanju su proizvodi dva proizvođača – Medven i Rigeta.
Cijelu uskrsnu ponudu Zvona Catering pogledajte na ovom linku.
Tu su mesni paketi ili pak zasebne ponude šunke, lopatice i vratine pečene u kruhu, kao i tradicionalna Rigeta sušena lopatica s kosti.

Zvona Catering
Dimljena rolana uskrsna šunka u kruhu

Zvona Catering nude i razna pečenja poput teletine, porchette od 1.5 kilograma, već spomenutog pečenog odojka, kao i srneći gulaš, pašticadu, pulled pork, štrukle, peciva, …
Kompletna ponuda je na ovom linku.

Uz takav repertoar Zvona nam donose do stana doslovno cijeli ručak.
Riblja i vege ponuda je zastupljena s dva paketa, a uz sve tu je i još nekoliko vege jela poput falafela, vege popečaka od brokule i cvjetače itd.

Narudžbe za uskrsne pakete za slano su do 12.4., iznimno do 13.4. za isporuke ili preuzimanja 16.4.
Kolači se mogu naručiti najkasnije do 14.4. za preuzimanje ili isporuku 16.4.
Dostavu rade na području Zagreba gratis ako su narudžbe preko 400 kn.
A za Zagrebačku županiju dostavljaju uz naplatu dostave 100 kn.

Sve narudžbe ispod 400 kn ne dostavljaju, nego se po dogovoru preuzimaju kod njih u Zagrebu na adresi Busovačka 19, Rudeš.

Kontakti za narudžbu i informacije:
tel: +385 (1) 3879 801
mob: +385 (91) 3813 291
upit@zvonacatering.hr

web stranica Zvona Catering

fotografije: Zvona Catering web