Velika proslava 25 godina postojanja i uspješnoga rada Zvona cateringa okupila je prekjučer u zagrebačkoj Laubi brojne prijatelje i poslovne partnere ove obiteljske tvrtke poznate po ukusnoj i lijepoj hrani te vrhunskoj usluzi. U predivnom ambijentu koji odiše umjetnošću, gosti su uživali u veličanstveno serviranim i savršeno ukusnim delicijama, koje su za ovu večer slavljenici pripremili s posebno puno ljubavi i truda i još više mašte i kulinarskog umijeća.

Sjajna proslava četvrt stoljeća uspješnog rada zagrebačkog Zvona cateringa, u  Laubu je privukla neke od najboljih hrvatskih chefova, ljubitelje dobre hrane, novinare, gastro blogere, ugledne klijente iz poslovnih krugova i brojne poznate Hrvate.
Jela ukusna i više od onog koliko su lijepa, nizala su se u nepreglednim sljedovima. Bogato serviranim delicijama zanosnog okusa oduševili su sve okupljene.

Zvona Catering 25

Bogat glazbeni program

U ovoj uzbudljivoj večeri goste su dočekale i glazbene poslastice. Glazbena diva Nina Badrić otpjevala je svoje najveće hitove, a dobru atmosferu su zagrijali Ante Gelo s bendom u kojem su nastupili Iva Ajduković i Alen Đuras.

Zvona Catering Nina Badrić

Gosti su se odlično zabavili, a uzvanici su, uz šarmantnu uslugu, pohvalili i predivan izbor vina i koktela koji su se savršeno sljubljivali uz vrhunsku hranu. Pažnju su plijenili i raskošno dekorirani stolovi koji su izgledali gotovo nestvarno.

Obiteljski stol

Zvona catering su prije četvrt stoljeća pokrenuli supružnici Đurđa i Ivan Protić.

Đurđa je, uz talent za kuhanje i kombiniranje namirnica, oduvijek gajila i veliku ljubav prema maštovito pripremljenoj i prezentiranoj hrani. Stoga ne čudi da su se kod pokretanja vlastitog posla odlučili baš za gastronomiju.

Zvona Catering 25

S njima su od samih početaka poslovanja u sve bila uključena i njihova djeca, sada već odrasli ljudi, Lorenka i Jurica pa ne čudi da je druga generacija ove obitelji s takvom lakoćom preuzela vođenje poduzeća. Uz njih sada stasa i treća generacija ove vrijedne obitelji, svakodnevno gledajući svoje roditelje kako stvaraju nešto veliko.

„Kada smo prije 25 godina pokretali posao, sanjali smo ovaj dan i zato smo danas presretni. Iza četvrt stoljeća uspješnog poslovanja uvijek i bez iznimke stoji jako puno rada, truda i odricanja. I mi smo se trudili, radili, sanjali i uvijek davali sve od sebe, a tako smo odgajali i svoju djecu. Ali vrijedilo je. Predivan je osjećaj znati da se radom, uz puno ljubavi koja vas gura naprijed, mogu postići velike stvari“, izjavila je Đurđica Protić, osnivačica Zvona cateringa.

Zvona Catering Lauba

Tradicija susreće vrhunsku gastronomiju

Zvona catering u svom portfelju čuva preko milijun predivnih trenutaka za pamćenje. Impozantna je to brojka događanja na kojima su servirali najbolju moguću hranu i pružili vrhunsku uslugu. 1800 domjenaka i 100.000 uzvanika godišnje jasno govori o kakvom se bogatom iskustvu, vrhunskoj kvaliteti i tradiciji radi. Uz sve to, 60 sjajnih zaposlenika Zvona cateringa krasi predivna osobina – uvijek ćete ih prepoznati po ljubaznosti i vedrini duha.

Danas se u Zvona cateringu susreću duga obiteljska kulinarska tradicija i napredne svjetske kulinarske tehnike, stvarajući hrabre vizije rasta. Cijela obitelj je snažno povezana, ali i predana učenju, razvijanju kompetencija i širenju na područja gdje njihovi talenti i talenti njihovih sjajnih djelatnika mogu doći do izražaja. U poslu ih vodi ljubav i silna želja da svaki posao odrade još bolje nego onaj prethodni i da su događanja na kojima oni brinu o hrani uvijek jedna od onih najboljih na kojima ste ikada bili.

Ova obiteljska priča s najljepšim okusom nostalgije grije oko srca, a predani rad i silan trud koji ulažu garantira da će zajedno nastaviti ispisivati stranice hrvatske gastro povijesti. Autentičnu i šarmantnu povijest, onu koja se ne boji hrabrog pionirskog rada i pomicanja granica, novih svjetskih kulinarskih tehnika i dobrih starih uspomena na nedjeljni obiteljski stol koji nas sve povezuje.