Najbolje druženje uz steakove, OXBO pop-up BBQ, će ponovno startati svake srijede od 18 sati, počevši od 31.5.2023.
Kažemo najbolje, jer zaista ne znamo ni za jedno slično druženje na ovoj razini kvalitete i divnih okusa. U restoranu OXBO hotela DoubleTree by Hilton u Ulici grada Vukovara 269 a, destinaciji najkvalitetnijih steakova i ostalih mesnih delicija, Hiltonov executive chef Marinko Topalović i njegov tim i ove godine će donijeti najukusnija druženja uz DJ-a uživo.

Show Cooking DoubleTree by Hilton Zagreb
OXBO pop-up BBQ Show Cooking – svake srijede od 18 do 22 sata, počevši od 31.5.2023.

A sjećamo se kako je bilo prošle godine, bilo je super.
Teško odolimo najboljim odrescima pa smo došli na nekoliko odličnih OXBO pop-up BBQ druženja. Sve je krenulo ležerno uz piće dobrodošlice na početku, kao i izvrsnu glazbu DJ-a uživo za odličnu atmosferu (a to nam je skoro jednako važno kao i odlična hrana). I ono najvažnije – Show cooking priprema izvrsnih steakova od strane OXBO tima kraj fora skrivene terase restorana. A uz to ide i poneka čaša vina. Srećom, OXBO je jedan od boljih restorana kada je u pitanju vinska ponuda, što uz prvoklasni izbor mesa prirodno ide ruku pod ruku. U ovom restoranu su to, nasreću, prepoznali odavno.

OXBO pop-up BBQ
OXBO pop-up BBQ kreće ponovno srijedom od 31.5.2023.

Kao i prošle godine tako i ove možete očekivati tri slijeda u pop-up BBQ jelovniku. Svake srijede izmjenjivat će se razne bogate varijante predjela, glavnog jela i deserta. Prisjetimo se tek jednog predjela- famoznog biftek tartara s kremastom koštanom srži pa do glavnih jela, Black Angus odrezaka, koje chef Marinko Topalović pripremu uživo na otvorenoj vatri Ofyr roštilja kraj terase.

chef Marinko Topalović
chef Marinko Topalović show cooking na ofyr roštilju

O chefu Topaloviću pisali smo nekoliko puta, zadnji put nedavno pri kušanju wagyu jelovnika u ovom restoranu. Topalović je neupitno hrvatski šaptač najboljim odrescima – i to radi na svjetskoj razini. Na njegove čarobne mesne evente, vjerujte nam, želite doći. Uz sebe ima tim koji je uigrao na način da mogu i samostalno iznijeti zahtjevnu pripremu cijelog jelovnika, što osigurava uvijek izvrsnu kvalitetu na tanjuru.
Dodatno uz OXBO pop-up BBQ, osim pića dobrodošlice i jelovnika u tri slijeda, u cijeni vas čeka i jedan od vjerojatno najbogatijih salatnih barova u Hrvatskoj. Tamo ćete naći toliko maštovitih salata (i tu ne pričamo samo o povrću, prošli put je bio rezani roastbeef na coleslaw salati!) da biste se komotno mogli najesti samo od te izvrsne samoposlužne prateće selekcije.

OXBO pop-up BBQ
OXBO pop-up BBQ druženja kreću ponovno od 31.5.2023. u 18 sati

Za ovo predvečernje druženje koje se nježno stopi u večernje i rijetko ugodnu glazbu uživo (dakle još ima rijetkih mjesta koje nude užitak u odličnoj urbanoj glazbi) cijena od 37€ je fantastična vrijednost za novac.
Dodatne detalje OXBO pop-up BBQ druženja 31.5. od 18 sati do 22 sata, kao i rezervacije mjesta, čim prije dogovorite na konktakt telefonski broj ili mail koji ćemo napisati ispod.
Ovo ne želite propustiti – dođite na nešto čega ćete se sjećati još dugo. U našem slučaju – godinama.

OXBO restoran
Hotel DoubleTree by Hilton
Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb
rezervacije i informacije: zagreb.oxbo@hilton.com
kontakt: 01/600 1914

fotografije: Eat Out Zagreb © Sva prava zadržana, OXBO restoran