Zagreb VINOcom od ovog petka 25.11.2022. kreće u čak četverodnevnom programu. U hotelu Esplanade će tako ovaj veliki vinski festival doživjeti svoje jubilarno 15. izdanje, na čemu unaprijed čestitamo alfi i omegi VINOcom festivala, prof. Ivanu Dropuljiću.

Dakle 25.11. i 26.11. predstavlja se jedan set izlagača, dok se 27.11. i 28.11. predstavlja drugi set izlagača. Karta kupljena za prvi ili drugi dan vrijedi i za jedan od druga dva dana (27. ili 28.11.).
Baš sve detalje možete pogledate na webu ovdje. Tu ćete naći korisne informacije o cijeni karata i o vrlo zanimljivim radionicama
Navodimo ih: od Tignanello vertikale, preko one o Škrletu, nadalje o Žilavki, Blatini, Rijetkim vinima, Vinima u magnum bocama, ali i o kanadskim vinima, Pinot Noir-u Kurtalja, Pinot Grigio Colettija, Arhivska vina, Burgundija, Prirodna vina, Whisky. Detaljan raspored na linku iznad.


S obzirom da za cijenu dnevne ulaznice od 200 kuna zapravo možete doći dva puta na ovaj festival te testirati novije i odležanije berbe mnogih vina, ovo je pravi trenutak da se zaljubite u vina. Ili da svoju ljubav dodatno učvrstite. Ovdje možete pročitati tekst o ulaznicama po danima. Na ovom pak linku pogledajte detaljan popis izlagača od kojih je većina, jasno, iz Hrvatske. No nemali broj izlagača je iz inozemstva, što ovaj festival čini i međunarodno relevantnim. Svaki dan festival će biti otvoren od 11 do 18 sati.

VINOcom
15. po redu Zagreb VINOcom 2022.

Zagreb VINOcom 2022., nakon nekoliko godina odgode zbog prošlih osjetljivih corona godina, konačno se vraća na vinsku scenu Zagreba. Nedostajao je. Sretan 15 rođendan želimo VINOcom festivalu i organizatorima.

fotografije: Eat Out Zagreb, VINOcom web