Jeste li kao restoran dovoljno konkurentni? Dolaze li vam gosti putem rezervacija koju su u čas posla sami odradili online? Nalaze li vas lako na internetu? Susreću li se njihova očekivanja s realnim stanjem u restoranu?
Ako je odgovor na bar jedno od ovih pitanja Ne, hitno trebate pomoć kako biste postali dostupniji, kako ne biste osobno morali odgovarati na stotine upita i kako bi gosti svako malo naletjeli baš na vašu ponudu.
DISH by METRO digitalna rješenja nude upravo to – hvatanje koraka i trčanje među pobjednicima.

Prošli mjesec pisali smo o DISH by METRO danima otvorenih vrata, a sada zbog odličnog odaziva DISH ekipa ponavlja istu akciju uz tri dana mogućnosti savjetovanja i upisa u DISH sustav digitalnih rješenja uz čak 50% popusta. Od 13. do 15. lipnja Metroovi stručnjaci stoje vam na raspolaganju za sva pitanja u METRO centrima, ali i putem besplatne podrške na +385 (0)800 111 550 i na support-hrv@dish.co

DISH by METRO

Što konkretno nude DISH by METRO digitalna rješenja, po kojoj cijeni i koliko je komplicirano?

Sve ovo su pitanja koja su nam postavili pratitelji, uglavnom vlasnici i voditelji restorana, kada smo prije mjesec dana pisali o ovoj temi.
Na web stranici DISH by METRO za hrvatsko područje sve je do u detalje pojašnjeno na jednostavan način.

DISH by METRO

Trenutno platforma DISH nudi dva različita rješenja koji restoranima instantno pomaže u poslovanju:

DISH Starter: po cijeni od 373,75 kn s PDV-om koja se plaća jednokratno za aktiviranje nudi se brzo postavljanje web stranice restorana s mogućnošću rezervacija gostiju bez naknade. Za osnovno poslovanje i početak sasvim dovoljno.
Ima li mjesečne dodatne naknade? Nema.

Možete li otkazati ugovor? Da, mjesec za mjesecom možete ili otkazati ili promijeniti razinu na DISH Proffesional (vidi ispod), a sami možete prelaziti između jednog i drugog rješenja kad to poželite.

Je li potrebno posredovanje agencije pri rezervacijama? Ne, besplatno i jednostavno stižete do novih gostiju bez puno razgovora na telefonu, kao do sad.

Hoće li moj restoran biti vidljiv na Google-u? Da, sa Dish Startom postavlja se i Google MyBusiness. Tako postajete vidljivi gostima i višestruko povećavate mogućnost da gosti završe baš u vašem restoranu.

Trebam li veliko internetsko znanje za pokretanje DISH Startera? Ne, sve je izuzetno jednostavno, možete to pokrenuti sami ili će to za vas učiniti DISH stručnjaci.

Potpora DISH stručnjaka u cijeni: Da.

DISH Proffesional: za 186,25 kn jednokratno za aktiviranje te isti iznos za mjesečni trošak pridružite se onima preko čijeg Proffesional sustava je rezervacije izvršilo već 2.5 milijuna korisnika, a broj raste svakim danom.

Kako i kada gosti rezerviraju? Mogu rezervirati stalno, 24/7, putem DISH mrežnog mjesta, putem Google pretrage ili drugih mrežnih mjesta koja imate. Nema propuštanja rezervacije.

Mogu li se povezati s mojim ostalim mrežama? Apsolutno, a to znači da nećete morati plaćati visoke provizije, agencijske troškove i sl.

Kako će se rezultati pokazati na našem poslovanju? U više smjerova, od porasta broja rezervacija zbog beskonačno veće vidljivosti, preko više vremena koje imate za planiranje, uz to i bolji raspored stolova. Optimaliziranje posla, ukratko.

Kako izgleda proces ažuriranja podataka? Vrlo jednostavno – sami ažurirate podatke o restoranu, jelovnik, radno vrijeme, kapacitet… i to uz nekoliko klikova na računalu.

Može li se utjecati na zaboravne i na one goste koji jednostavno ne pojave? Da, DISH Proffesional nudi mogućnost podsjetnika u obliku SMS poruke ili e-poruke. Obavezno iskoristite ovo, tako ćete pridobiti u restoran nemali broj onih koji dvoje doći ili ne te onih koji zbog brojnih obveza zaborave na rezervaciju. Sve je automatizirano i DISH sustav se brine za vaš uspjeh.

Može li DISH sustavu pristupiti i ostatak našeg tima? Da, upravljanje je lagano, a stalna podrška stručnjaka je osigurana.

Putem kojih uređaja mogu pristupiti DISH sustavu? Možete pristupiti na računalu, ali i na mobitelima. Dostupna vam je mini aplikacija optimalizirana za sve mobilne uređaje.

digitalna rješenja

Kada vam na kraju kažemo da najčešće do novih restorana dolazimo online putem, pretraživanjem tematske hrane koja nas taj tren interesira, onda to govori o moći digitalnih rješenja koji ti restorani imaju.
I pogodite koji je naš odabir, bilo da smo u našoj zemlji ili inozemstvu? Odabir su nam oni restorani koji imaju dobru vidljivost, u koje dolazi dosta gostiju pa samim time taj restoran ima i puno online recenzija. Sve to spada u željenu situaciju na mrežama. Ukoliko trenutno vaš restoran nema te mogućnosti, priuštite si ih čim prije.
Od 13. do 15. lipnja na Danima otvorenih vrata DISH imate mogućnost do ovih odličnih digitalnih rješenja i uz 50% popusta, a do bilo koje informacije ili podrške i besplatno.
Iskoristite sve to, vratit će vam se stostruko.

fotografije: Metro web